CARIERE
Dummy

Cabinetul de Avocatura Botnar este recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite. Aceasta recunoastere a fost atinsa datorita faptului ca recrutam permanent colegi care au fler si sunt inteligenti, aceste calitati fiind combinate cu dorinta de a atinge si, oricand este posibil, sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.

Pentru a acoperi cerintele din ce in ce mai complexe ale clientilor, firma este organizata in echipe specializate si flexibile, unde avocatii sunt grupati conform competentelor profesionale. Structura echipelor a evoluat de clasicul departament organizational la domenii de activitate precum persoane fizice, litigii, drept de proprietate si comercial.

Firma noastra ofera sanse egale tuturor candidatilor si niciodata nu a facut si nici nu va face discriminari bazate pe sex, religie, rasa, disabilitati, orientare sexuala ori alte tipuri de discriminare. Ne asiguram ca toti colegii nostri sunt angajati, primesc bonusuri, sunt transferati sau promovati numai pe baza abilitatilor, calificarii, experientei si a meritelor. Ne mandrim cu faptul ca oamenii care fac parte din echipa noastra sunt competenti profesional si loiali cauzei noastre.

In cazul in care doriti sa faceti parte din echipa noastra, va rugam sa trimiteti un CV in limba romana sau engleza pe adresa de email jobs@cabinetavocaturabotnar.ro

Designed and powered by Compass Advertising