DREPT COMERCIAL

Portfolio
Asistenta juridica si consultanta de business pentru societatile comerciale se afla in centrul activitatii noastre profesionale.
Scopul nostru este de a fi in orice moment alaturi de clientii nostrii in rezolvarea problemelor juridice oferindu-le solutii eficiente, personalizate si adaptate cerintelor fiecaruia.
Abordam clienii nostri multidisciplinar, in cele mai multe proiecte oferim atat consultanta juridica cat si fiscala, aceasta fiind apreciata de clientii nostrii care primesc in acest mod propuneri si solutii nu numai juridice dar si fiscale dandu-le posibilitatea de a cunoaste si valorile solutiilor propuse.
Acordam clientilor nostrii consultanta in toate etapele afacerii lor , de la planificare, strategie si punerea in practica a noilor strategii de afaceri, pana la consultarea din punct de vedere juridic, asupra operatiunilor zilnice desfasurate.
Consultanță și asistență juridică privind:
Organizarea si functionarea societatilor comerciale Asistenta la adunarile generale a le actionarilor fuziuni, divizari, achizitii Modificarea capitalului social Vanzari, inchiriei active
Elaborarea regulamentului de organizare si functionare; Modificare a actelor constitutive; Consultanta si asistenta juridica privind modificarile care intervin in activitatiile societatilor comerciale si organizatiilor; Cesiuni parti sociale Medierea litigiilor intre actionariDesigned and powered by Compass Advertising