DESPRE NOI
Cabinetul de Avocatura Botnar este o firma de succes cu o distinsa reputatie cladita in timp, bazata pe increderea numerosilor clienti, a experientei profesionale si a atentiei pe care o acordam fiecarui partener de afaceri in parte.
Suntem adeptii unui parteneriat de lunga durata, in timp devenind un sfatuitor si prieten de nadejde. Avem capacitatea si determinarea de a gasi pentru clienţii nostri cele mai bune solutii si strategii juridice pe care le ducem la bun sfarsit cu succes.

Pornind de la o simpla consultanta in caz de divort pana la negocierea unei fuziuni intre companii, ne mandrim cu faptul ca sfatul nostru este competent, pragmatic, si sincer. Intotdeauna ne asumam si respectam interesele clientilor nostri. De asemenea, suntem discreti, integri si acordam o mare atentie detaliilor. Loialitatea este o trasatura importanta a noastra. Clientii nostri apreciaza modul nostru de lucru intrucat abordam fiecare situatie cu profesionalism si incredere.
Dummy

Oferim servicii de consultanta juridica si reprezentare in instanta pentru un mare numar de clienti, atat persoane fizice cat si societati comerciale locale, nationale si internationale.

Persoana fizica

Suntem cunoscuti ca fiind una dintre firmele proeminente in acordarea de consultanta juridica si reprezentare in instanta a clientilor - persoane fizice - intr-o gama variata de situatii printre care putem mentiona: probleme de familie, divorturi, mosteniri, proprietati imobiliare, testamente, samd.

Persoana juridica - Companie

In acest moment acordam consultanta unei mari varietati de societati comerciale locale, nationale si internationale in diverse situatii, pornind de la simple contracte comerciale pana la probleme. Ne-am specializat intr-un numar mare de domenii printre care amintim: proprietate comerciala, litigii de munca, fuziuni, consultanta comerciala.

Designed and powered by Compass Advertising