RECUPERARI DEBITE

Portfolio
Cabinetul desfasoara toate activitatile ce au ca scop recuperarea unui debit de la un rau platnic. In acest sens, avocatii Cabinetului pot soma debitorii telefonic si/sau in scris prin trimiterea de notificari sau somatii ori, in functie de alegerea Clientului, pot redacta actele necesare si, bineinteles, pot reprezenta sau asista clientii in cadrul procedurilor legale referitoare la somatia de plata, concilierea prealabila unei actiuni comerciale, actiuni de fond, executare silita, pana la recuperarea efectiva a debitelor.

In alta ordine de idei, pentru a veni in intampinarea creditorilor care nu au resurse financiare suficiente pentru a urmari debitorul in instanta Cabinetul poate negocia si un onorariu de succes platibil la momentul recuperarii efective a debitului.

In acest mod, Cabinetul isi exprima disponibilitatea de a imparti riscul unui proces de recuperare cu clientii sai in conditii avantajoase pentru ambele parti.

Ajutor pentru clientii aflati in litigiu cu dezvoltatori imobiliari

In ultimul timp tot mai multi dezvoltatori imobiliari au inceput sa nu isi mai respecte contractele caz in care suntem solicitati fie pentru a rezilia contractele si a recupera sumele platite ca avans fie pentru a cere si obtine penalitati de intarziere de la dezvoltatori care nu

Clientii nostri sunt in litigiu cu Euro Habitat (Planorama), Mivan Kier, Elgi Com Cof, Escape B25 Impex, etc. In toate aceste cazuri urmarim asistarea clientilor nostri pentru a obtine cele mai bune deal-uri cu dezvoltatorii si/sau bancile implicate, pentru obtinerea proprietatii libere de ipoteci si alte sarcini sau pentru a obtine sumele platite ca avans plus penalitatile de intarziere. Puteti sa ne contactati cu incredere in aceste cazuri deoarece cunoastem deja contractele semnate de dvs. cu acesti dezvoltatori.

Cereri de investire cu formula executorie a biletelor la ordin sau a cecurilor

In cazul in care aveti bilete la ordin sau cecuri refuzate la plata de banci pentru lipsa totala sau partiala de disponibil va putem reprezenta in vederea investirii acestora cu formula executorie si ulterior in cadrul procedurii de executare silita derulate cu ajutorul executorului judecatoresc.

Reprezentare in procedura executarii silite Deoarece executarea silita este faza in care puteti pune in executare titlurile executorii obtinute prin investirea hotararilor judecatoresti sau a altor acte cu putere executorie (bilet la ordin, cec, conventie incheiata la notar cu forta executorie) nu trebuie sa uitati ca debitorii pot face contestatii la executare sau ca executorii trebuie ajutati de specialisti in drept pentru a aduce efectiv in conturile societatii dumneavoastra sumele de bani la care sunteti indreptatiti a le primi.

Cereri de admitere la masa credala. Reprezentare in procedura insolventei

In cazul in care debitul nu se poate recupera pentru ca debitorul a intrat in procedura insolventei (faliment) Cabinetul nostru poate derula procedura pana la finalizarea acesteia. In acest sens se pot promova cereri de admitere a creantei la masa credala, se participa la adunarile creditorilor, se urmareste activitatea administratorului judiciar sau a lichidatorului numit in cauza, se fac demersuri pentru atragerea raspunderii administratorului societatii aflate in procedura insolventei.
Designed and powered by Compass Advertising